Флотация и безопасност

Публикувано на 17.06.2023 09:43
Флотацията е иновативна практика, която се ползва от хора по целия свят за релаксация за премахване на стреса и възстановяване. Макар да се явява новост във фитнес и уелнес индустрията, мнозина се интересуват от безопасността й. В тази статия ще разгледаме защо флотацията е напълно безопасна и как може да се насладите на тази уникална практика без притеснения.

  1. Строго контролирана среда:
    Флотационните студия се грижат за изключително висок стандарт на хигиена и безопасност. Във FLOAT ZONE SOFIA флотационната капсула е снабдена с 4 филтърни системи, които поддържат водата чиста и дезинфекцирана. Редовното почистване и поддръжка на капсулите осигуряват безопасна среда за всеки.
  2. Контролирано натоварване на тялото:
    Една от ключовите предимства на флотацията е безгравитационната среда. Тя осигурява лекота и намалява натоварването върху ставите, мускулите и костите. Това е особено полезно за хора със здравословни проблеми или повреди на ставите, като същевременно им позволява да се насладят на релаксацията без болка или дискомфорт.
  3. Персонализирани сесии и инструкции:
    FLOAT ZONE SOFIA предлага персонализирани сесии и различни похвати към оптимална подготовка на тялото за предстоящата флотация, които помагат на клиентите да се чувстват уверени и комфортно по време на флотацията. Обучен персонал предоставя информация за правилната позиция в капсулата, как да се използват евентуалните приспособления и функционалностите на флотационната капсула. 
  4. Подходящо за всеки:
    Флотацията е безопасна и подходяща за почти всеки. Изключенията включват хора с открити рани, инфекции или сърдечни проблеми, които трябва да консултират се със своя лекар преди да използват флотационната капсула.
  5. Медицинско признание:
    Флотацията е призната като безопасна и ефективна практика от страна на медицинската общност. Използва се в специализирани центрове за физическа терапия и рехабилитация, за да се помогне на хора със здравословни проблеми или спортни наранявания.

Флотацията е напълно безопасна практика, която предоставя уникално преживяване на релаксация и възстановяване. Строго контролирани условия, персонализирани инструкции и подкрепа от обученият персонал на FLOAT ZONE SOFIA осигуряват безопасността на всеки, който използва флотационната капсула. Не се колебайте да опитате флотацията и да се насладите на нейните многобройни ползи за здравето и благополучието си.
» Към списъка
Запази час