Запознай се с нежната и ефективна практика на флотацията - сензорна депривация, която ти помага да се възстановиш, отпуснеш и откриеш вътрешна хармония.

Публикувано на 03.06.2023 16:31
Флотацията ти предлага възможността да се отделиш от суетата на ежедневието, без да се нуждаеш от радикални методи на изолация. Във водата на флотационната капсула се създава безгравитационна среда, където можеш да отпуснеш тялото си и да позволиш на ума си да се почувства свободен.

Чрез изолиране от външния свят, флотацията ти дава възможността да се фокусираш върху себе си, да разгадаеш своите мисли и емоции, да възстановиш енергията и да постигнеш вътрешно спокойствие. Това е идеалното време за самооткритие и вътрешно пътуване, където можеш да се съсредоточиш върху себе си и да разбереш повече за себе си.

Флотацията е нежен начин за „рестартиране“ на ума и тялото ви. Позволи си да се потопиш в анти-гравити преживяване на флотационната капсула и да откриеш възможността да се лишиш от напрежението и стреса, да се отпуснеш и да се съсредоточиш върху себе си. Възползвай се от тази нежна и ефективна практика, която ще ви помогне да постигнете дълбока релаксация и вътрешна хармония.
» Към списъка
Запази час